437695951_767808525494747_7862498705051144109_n

Nu kan fynboerne flyve direkte på efterårsferie fra Odense til Rhodos

Til efteråret har fynboerne nu mulighed for at flyve direkte til den populære græske ferieø Rhodos. For første gang tilbyder Spies en direkte charterafgang fra HCA Airport til Rhodos i skolernes efterårsferie.

Nu kan rejselystne fynboer varme sig ved tanken om, at det til efteråret er muligt at flyve mod varmere himmelstrøg til den græske ferieø Rhodos med Spies, som tilbyder en direkte afgang fra HCA Airport i uge 42.

– Det er dejligt, at vi nu i samarbejde med Spies kan tilbyde en eftertragtet uge 42-destination med afgangen til Rhodos, som passer fint ind i vores charterprogram”, siger Hans Okholm Vejrup, direktør i HCA Airport. 

Gæsterne ønsker 4 stjerner og egen pooladgang for store og små: Spies opgraderer

På den sydøstlige græske ø, Rhodos, hvor oktobervejret er stabilt og varmt, har Spies netop udvidet deres mest populære familiehotel, Sunwing Kallithea Beach med endnu flere værelser med direkte pooladgang samt en helt ny poollounge. Det er sket på baggrund af, at danskerne de senere år, efter verden åbnede igen efter corona, bruger endnu flere penge på deres rejser og har endnu større ønsker til deres hoteller. Kommunikationschef hos Spies Sofie Folden Lund siger:

– Vi kan se en øget efterspørgsel på +4-stjernede hoteller og ikke mindst på værelser med direkte pooladgang. Muligheden for både at kunne mødes med venner ved fællespoolen og snorkle på den smukke strand ved Kallithea – men også trække sig tilbage og  bare ploppe direkte i poolen fra sit værelse tiltaler mange. Derfor har vi udbygget med endnu flere direkte pooladgange. Og som noget helt nyt – også plaskepools til de mindset.

Sofie Folden Lund fortæller nemlig, at man som noget helt nyt også har indrettet en række ”Happy Baby”-stuelejligheder for hotellets allermindste gæster med direkte pooladgang til de såkaldte splashpools, som er helt lave plaskepools med skyggesejl over. Så kan tumlingerne bade, mens forældrene sidder på kanten med fødderne i bassinet og holder øje.

– Vi har lanceret ”Happy Baby Splash Pool” som et specielt tilbud til børnefamilier med helt små børn, og det er allerede nu en bragende succes for vores mindste gæster og deres forældre. Så det er helt sikkert kommet for at blive – og vi håber, at ”Happy Baby Splash Pool” også vil skabe glæde hos de mindste fynboer, der rejser med os til Rhodos i efterårsferien, fortæller Sofie Lund, kommunikationschef hos Spies.

Foruden afgangen til Rhodos tilbyder Spies flere direkte afgange fra Odense til Mallorca i perioden 25. juni til 23. juli.

 

Del denne nyhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag seneste nyheder, inspiration til rejser, rejsetips og meget mere fra HCA Airport.