billetter 3

Oplev stort airshow i HCA Airport

Kom og vær med til Flight Fantastic Festival søndag d. 1. september i HCA Airport, hvor hele familien og passionerede flyentusiaster kan glæde sig til en begivenhedsrig dag fyldt med forrygende flyveshows og sjove aktiviteter både til lands og i luften.

Til Flight Fantastic Festival søndag d. 1. september kan du opleve et imponerende airshow med bl.a. vintagefly, svævefly og SKALA-fly.  Dagen byder også på fantastiske shows med faldskærmsudspring, formationskunstflyvning, bush rally, gyrokoptere, et historisk jet-fly, formationsflyvning med KZ2 og meget mere. 

En særlig gæst ved arrangementet er Daniel Ryfa, den svenske stjerne fra Redbull Air Race i challenger-kategorien, som vil demonstrere sine imponerende færdigheder i sin Edge 540. 

Til lands kan du bl.a. se udstillinger af tidligere militærkøretøjer, prøve en flysimulator, besøge Besættelsesmuseum Fyn, møde brandkadetterne, hoppe i vejret i highjumperen eller en af hoppeborgene. 

Og hvis sulten melder sig undervejs, finder du både mad og drikke til enhver smag i de forskellige madboder.

Ses vi til en sjov dag her i lufthavnen? En voksenbillet koster i forsalg 80 kr., mens en børnebillet (op til 12 år) koster 40 kr. Børn under 3 år har gratis adgang.

Læs mere og køb din billet her.

Del denne nyhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag seneste nyheder, inspiration til rejser, rejsetips og meget mere fra HCA Airport.