Om lufthavnen

Kernefortælling

Hos HCA Airport går vi hver dag på arbejde for at gøre vores kunders rejse lettere – uanset om det er rejsen mod en ny destination eller rejsen mod nye forretningseventyr i og udenfor lufthavnen. For os handler det om at skabe de bedst mulige rammer for både rejsende og virksomheder. Og vi tror på, at nøglen er god service og en løsningsorienteret tilgang.

Vi stiller vores viden, rammer og gode vilje til rådighed for alle, der har behov for, at tingene fungerer. Vores vision er, at lufthavnen bliver en central aktør i udviklingen af morgendagens luftfart.

Hos HCA Airport håndterer vi luftrummets persontransport, har en Business Park, og vi medvirker til udviklingen af luftrummets muligheder ved at samle dronevirksomheder om testfaciliteter i verdensklasse. En central komponent er vores dronetestcenter UAS Denmark Test Center, som er en af Nordeuropas stærkeste hubs for test og udvikling af avancerede droneteknologier.

Og så løser vi de forskelligartede opgaver uden store armbevægelser, men udelukkende med fokus på at give virksomhederne og de rejsende en god oplevelse med trygge omgivelser, sikkerheden i top samt en god og fleksibel service.

Der stilles store krav til moderne lufthavne, men disse krav må ikke kvæle de gode idéer – uanset om det gælder en charterrejse, en dronevirksomhed eller en idé til et nyt forretningseventyr. Det er derfor, vi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe vores kunder sikkert videre ud i verden – på en nem og bekvem måde.

Kort sagt: Vi gør vores kunders rejse lettere.

Hvor skal din næste rejse gå hen? Bestil den nu.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag seneste nyheder, inspiration til rejser, rejsetips og meget mere fra HCA Airport.