Privatlivspolitik

Sidst opdateret 24. maj 2018

På denne side kan du læse om hvordan vi behandler dine persondata, dine rettigheder og vores brug af cookies på vores hjemmeside. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved vores behandling af de personoplysninger vi kommer i besiddelse af. Derfor er du til hver en tid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Dataansvarlig

Hans Christian Andersen Airport S.M.B.A

Lufthavnvej 131

5270 Odense N

CVR: 35475346

Databeskyttelsesrådgiver

Hans Christian Andersen Airport har en databeskyttelsesrådgiver (DPO), som du er velkommen til at kontakte, hvis du har nogle spørgsmål til hvorledes vi behandler dine personoplysninger eller lignende. Du kan kontakte vores DPO på mailen: [email protected].

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet, hvilket er tilfældet ved overvågning. Det afhænger af omstændighederne i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Opdatering af privatlivspolitikken

Vores privatlivspolitik bliver løbende vedligeholdt og opdateret. Du kan øverst på siden se hvornår den sidst er blevet opdateret. Du vil blive informeret om ændringer af væsentlig karakter, således at du kender konsekvenserne heraf.

Behandlingsaktiviteter

Herunder kan du læse yderligere om de enkelte behandlingsaktiviteter i HCA Airport.

Nyhedsbreve

Personoplysninger der behandles:
Navn og e-mailadresse.

Formål:
Vi skal bruge din e-mailadresse for at kunne sende dig nyhedsbreve, og dit navn for at kunne personalisere disse. 

Behandlingsgrundlag:
Vi behandler dine persondata ud fra det samtykke du afgiver når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Du kan til hver en tid tilbagetrække dit samtykke, hvorefter vi ophører med at sende dig yderligere nyhedsbreve. I hvert nyhedsbrev er der i bunden et link hvor du kan afmelde nyhedsbrevene.

Modtagere:
HCA Airport benytter sig af Mailchimp til at afsende nyhedsbreve. Mailchimps servere ligger i USA, men er certificeret efter EU-US Privacy Shield, hvilket vil sige, at sikkerhedsniveauet lever op til europæiske standarder.  Derudover samarbejder HCA Airport med Kommpress omkring vores kommunikation, herunder vores nyhedsbreve. 

Sletning:
HCA Airport behandler dine oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve, ind til du afmelder vores nyhedsbrev.

Overvågning

Personoplysninger der behandles:
TV-overvågning af lufthavnens områder.

Formål og behandlingsgrundlag:
Formålet er at have et højt sikkerhedsniveau i lufthavnen. Derudover er overvågning et blandt mange andre lovkrav der stilles til en lufthavn, hvilket er vores behandlingsgrundlag, . 

Modtagere:
HCA Airport kan, i særlige situationer hvor det er nødvendigt, dele relevante oplysninger med de danske myndigheder.

Sletning:
Vores overvågning af lufthavnens områder slettes senest efter 30 dage i henhold til persondataloven. I tilfælde af sager eller igangværende undersøgelser kan optagelser opbevares i længere tid.

Begrænsning af dine rettigheder:
Du har ikke ret til indsigt i tv-optagelser. Dette er i henhold til forordningens artikel 23.1, som siger, at dine rettigheder begrænses af hensyn til den offentlige sikkerhed samt forebyggelse, efterforskning, afsløring eller retsforfølgelse af strafbare handlinger eller fuldbyrdelse af strafferetlige sanktioner, herunder beskyttelse mod og forebyggelse af trusler mod den offentlige sikkerhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag seneste nyheder, inspiration til rejser, rejsetips og meget mere fra HCA Airport.