Vejrø_fra_luften

Oplev veteranflyene danse på himlen over Odense den 19.-22. august

Fynboerne kan roligt finde deres indre flynørd frem, når der fra torsdag til søndag i denne uge afholdes Vintage Aerobatic World Championships i HCA Airport – her vil i omegnen af 15 klassiske veteranfly duellere om at fremvise de flotteste tricks i luften.

Der vil være de bedste muligheder for at opleve flyene fredag og lørdag. I udgangspunktet flyves der mellem kl. 10 og kl. 17, men det vil afhænge af vejret. Blæst, skyer mv kan skubbe til programmet. 

Ud over de deltagende piloter vil en række veteranflyejere lægge vejen forbi lufthavnen for at følge løjerne på nærmeste hold. Herunder vil det spændende Besættelsesmuseum være åbent, og en række aktiviteter bliver kørt i stilling.

Der vil være mulighed for at opleve flyene fra området omkring HCA AIrport, og der er gratis adgang for alle uden behov for tilmelding. I forbindelse med flyvningerne vil der være en række aktiviteter på jorden. Der er mulighed for at købe mad og drikke i lufthavnens café, som er åben hele weekenden.

Læs mere om konkurrencen og se film/video fra tidligere konkurrencer her:

www.vintageaerobatic.com og på Facebook: Vintage Aerobatic World Championships

Del denne nyhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag seneste nyheder, inspiration til rejser, rejsetips og meget mere fra HCA Airport.